O nama

TARGET NEKRETNINE nova je i licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina na tržištu kojoj su ideja i cilj razvijati i graditi odnose koji daju rezultate. Iskrenim pristupom i dijalogom, precizno detektirati očekivanja, potrebe i ciljeve klijenata te vidjeti jesu li u skladu s našim mogućnostima. Kupoprodajni proces želimo napraviti ugodnim i uspješnim iskustvom za klijenta.

Posebno naglašavati kako ćemo profesionalnošću, iskustvom, radom, trudom i zalaganjem pristupati klijentima smatramo nepotrebnim jer uistinu vjerujemo kako se ovaj posao ne može pa čak i ne bi smio ikako drugačije raditi. 

Na tržištu nekretnina imamo velik broj agencija. Neke od tih agencija, kao i neki od kolega agenata, rade stvarno odličan posao i takve bismo drage volje preporučili. Međutim, jednako tako vjerujemo kako za vrhunsku uslugu uvijek ima dovoljno prostora. 

Agencija za nekretnine, odnosno Agent za nekretnine ne treba svakome, međutim dobar agent za nekretnine može Vam stvarno puno pomoći. Kao i dobar prijatelj, naravno, poslušat će sve što imate za reći, međutim, neće Vam govoriti stvari koje želite čuti, već će predstaviti stvari onakvima kakve uistinu jesu. Možda malo slikovitije opisano, to bi Vam bio onaj agent koji će Vam reći: „Ne, mi Vam nemamo sigurnog kupca za Vašu lokaciju, Vaš ulaz ili isključivo za Vašu nekretninu, pogotovo na neviđeno, no potrudit ćemo se i dati ćemo sve od sebe da takvoga nađemo i da cijeli ovaj kupoprodajni proces bude što sigurniji, brži, jednostavniji, ugodniji i na obostrano zadovoljstvo.“ Isto tako, to bi Vam bio onaj agent koji će Vam reći: „Poštovana/i, za formirati cijenu Vaše nekretnine, možda nam stvarno nije najbolje da kao jedini kriterij uzmemo cijenu koju je formirao/la Vaš/a susjed/a. To i ne ide baš tako.“ ili pak, jednakim pristupom, potencijalnom kupcu reći da neka od očekivanja koje ima, jednostavno nisu u skladu s mogućnostima i trenutnom situacijom na tržištu nekretnina.

Takav pristup, iskren pristup, nešto je na čemu definitivno uz zadovoljstvo klijenta i vrhunsku uslugu želimo graditi cijelu ovu priču. Ukoliko, KUPUJETE, PRODAJETE ILI IZNAJMLJUJETE nekretninu na području Grada Zagreba i okolice, a htjeli biste biti dio takve priče, budite slobodni bez ustručavanja javiti se jer stvarno vjerujemo da imamo odlične preduvjete za uspješnu suradnju.
 

Od prvog do zadnjeg koraka u procesu realizacije s Target nekretninama:


 
Vi i nekretnina na prvom ste mjestu


 
Iskrenost i povjerenje temelji su na kojima gradimo suradnju,


a za Vas i uz Vas na raspolaganju su:


Pravna služba sa bogatim iskustvom u području zemljišnoknjižnog prava


 
Licencirani energetski certifikator za brzu i efikasnu izradu energetskog certifikata 


 
Kreditni posrednik kao pomoć u realizaciji financijske konstrukcije te pomoć pri odabiru najpovoljnijih kreditnih uvjeta u suradnji s bankama i štedionicama

 

Pozdrav od Target Nekretnina!